Huishoudboek, inkomsten en uitgaven.

Een goed inzicht in je 'inkomsten en uitgaven' is belangrijk.

Gebruik het GRATIS huishoudboekje van zobespaarjegeld.nl en krijg controle over je geld. Zit je ook wel eens zonder geld aan het einde van de maand? Of zit je onverwachts zonder geld wanneer de auto het begeeft. Je kan meer grip krijgen op je inkomsten en uitgaven door gebruik te maken van een huishoudboek of kasboek. Tegenwoordig zijn deze huishoudboekjes overal gratis digitaal te downloaden of zelfs online te gebruiken.Digitale huishoudboekjes zijn er in alle soorten en maten. Het beste excel huishoudboek is simpel en eenvoudig te gebruiken. Het gratis excel huishoudboekje 2017 van zobespaarjegeld.nl kan iedereen makkelijk invullen en bijhouden. Je krijgt het huishoudboek gratis, samen met een leuk mini e-boek wanneer je je inschrijft op onze nieuwsbrief. Er zit zelfs al een voorbeeldblad bij. Leer jezelf aan om je huishoudboek of kasboek minimaal één maal per week bij te werken en aan te passen aan je nieuwe actuele financiële situatie. Het huishoudboekje 2017 of online kasboek helpt je "gevoel" te krijgen met je inkomsten en uitgaven. Wanneer je het goed gebruikt hoef je nooit meer voor verrassingen komen te staan. Een kasboek geeft je tevens goed inzicht in waar je grootste inkomsten en uitgaven liggen zodat je ook gericht kan besparen en bezuinigen. Heb je je huishoudboekje of kasboek in orde? Lees dan verder onze gratis tips over hoe je thuis een overzichtelijke administratie kan inrichten.Schrijf je nu vrijblijvend in bij SLOOPdeCRISIS

Sloopdecrisis.nl is weer gestart met een nieuwe landelijke campagne waarbij ze zeer lage prijzen bedingen voor energie, telecom, zorg en schade- en autoverzekeraars. Je kan je voor deze actie geheel vrijblijvend aanmelden op de website waarna je een vrijblijvend voorstel krijgt om op al je vaste lasten veel geld te gaan besparen. Je eerste besparing is dus makkelijk verdiend.
Het RTL4 tv programma "Een Dubbeltje op zijn Kant" werkt samen met Sloopdecrisis.nl. Want niet alleen de gezinnen in het programma kunnen geld besparen, ook jij kan makkelijk geld besparen op je vaste lasten!
Om echt grip te krijgen op je 'inkomsten en uitgaven' moet je deze eerst in beeld brengen. Doe dit door ons gratis excel huishoudboek of kasboek te downloaden en te gebruiken. Want dan pas kun je zien hoeveel je aan het eind van de maand overhoudt of tekort komt. En beter nog: na afloop van het jaar. Pas vervolgens de tips om te besparen en te bezuinigen toe van zobespaarjegeld.nl. Door te consuminderen kan je geld besparen en vervolgens een spaarpotje aanleggen voor eventuele toekomstige uitgaven, zoals de aankoop van een auto of een mooie vakantie. Lees ook onze tips over het gebruik van een boodschappenlijstje.

goedkoop boodschappen doen

Set 3 - 500x500

Via het internet zijn veel gratis digitale kasboeken of gratis digitaal offline huishoudboekjes te downloaden. Sommige huishoudboekjes kan je zelfs online gebruiken. Wij van zobespaarjegeld.nl hebben alvast een voorbeeld kasboek voor je gemaakt in Excel dat je gratis kan downloaden wanneer je je inschrijft op onze nieuwsbrief. Ons voorbeeld gratis digitaal excel huishoudboekje 2017 heeft een meerjarig karakter met als voordeel dat je hierdoor ook grote uitgaven kunt plannen die je over een aantal jaren van plan bent te doen.

Met ons gratis huishoudboek 2017 in Excel krijg je inzicht in je geldzaken.


André Fijan gratis excel huishoudboekje 2017


Kijk wekelijks na in hoeverre je uitgaven kloppen met wat je in het digitale excel huishoudboek of kasboek hebt opgenomen. Komt er een factuur binnen die nog niet in je planning was opgenomen, neem deze dan direct hierin op. Hierdoor wordt je planning steeds realistischer. Blijf steeds op zoek naar nieuwe besparingstips of naar mogelijkheden om te bezuinigen en te consuminderen.

Zorg voor discipline. Geld wat je niet hebt kun je ook niet uitgeven! Dus bereken elke maand opnieuw wat je te besteden hebt aan kleding, eten en bijvoorbeeld benzine voor je auto. Noteer alle uitgaven in je digitale excel huishoudboekje of online kasboek, dus ook de kosten van leningen. Alles valt en staat met een goede administratie die zo volledig mogelijk moet zijn. Kom je echt geld te kort, dan moet je op zoek gaan naar mogelijkheden om te bezuinigen. Kijk post voor post na of je met minder rond kan komen. Wees creatief met het zoeken naar mogelijkheden om te consuminderen.Maak kans op één jaar GRATIS boodschappen ter waarde van 3.000 euro!


Doe mee aan het VAvA lifestyle onderzoek en maak kans op één jaar gratis boodschappen t.w.v. €3.000,-!

goedkope boodschappen winnen zobespaarjegeld.nlBinnen je budget leven betekent automatisch een stukje discipline. Ben je iemand die zijn eigen pingedrag niet in de hand heeft kan je jezelf beschermen door wekelijks een contant bedrag te pinnen voor de boodschappen en het huishouden. Gebruik het bedrag uit je huishoudboekje of kasboek dat je maximaal binnen je budget wilt en kan besteden. Besteed het goed want: op is op!

Probeer altijd (iets) onder je levenstandaard te leven. Een goede verhouding is dat je maandelijks onder gewone omstandigheden 90% van je inkomsten uitgeeft. De overige 10% zet je op een spaarrekening voor onverwachte tegenvallers of om te sparen voor toekomstige grote uitgaven. Het gratis excel huishoudboekje 2017 van zobespaarjegeld.nl dat je gratis krijgt bij inschrijving op onze nieuwsbrief heeft hiervoor de ruimte. In de tussentijd geniet je van de rente-inkomsten op het spaargeld. Kijk hiervoor ook bij het onderdeel sparen op deze site.

Houdt goed bij wat je uitgaven zijn. Bewaar de bonnen zodat je prijzen kan blijven vergelijken. Maak er een sport van om binnen het budget te blijven. Noteer al je uitgaven in je digitale huishoudboekje of in je online kasboek.

Kijk regelmatig naar je inkomsten en uitgaven voor boodschappen en pas je budgetten indien nodig maandelijks en jaarlijks aan. Zo blijft je digitale excel huishoudboek en kasboekje steeds actueel en ga je vanzelf bewuster om met je inkomsten en uitgaven.

Neem in je excel huishoudboekje een maximaal bedrag op voor kleding. Neem als je gaat winkelen alleen het bedrag mee dat je volgens je huishoudboekje of kasboek mag en kan uitgeven. Hierdoor kan je nooit te veel uitgeven. Maak van geld besparen een sport om binnen het kledingbudget te blijven.weersverwachtingAbonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2017.
VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:


© 2010-2017 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners