Cursus omgaan met geld
In deze cursus leer je slim met geld om te gaan.

Omgaan met geld! Hoe doe je dat? Leer het in de cursus "Omgaan met geld".

Omgaan met geld is voor de één vanzelfsprekend en voor de ander een constante uitdaging. Heb jij ook wel eens moeite om goed met geld om te gaan? Kom je ook regelmatig geld te kort aan het einde van de maand? Speciaal voor jou heb ik de cursus "Omgaan met geld" ontwikkeld. Tijdens deze cursus leer jij samen met anderen hoe je meer grip kan krijgen op je inkomsten en uitgaven. Alle deelnemers krijgen een gratis boek en een gratis Excel huishoudboekje op een gratis USB-stick.

cursus omgaan met geld

Voor wie is de cursus "Omgaan met geld" bedoeld?

De cursus "Omgaan met geld" is bedoeld voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar financiën. De cursus omgaan met geld is voor mensen met een laag inkomen of een uitkering maar ook voor mensen met een goed inkomen. Door meer grip te krijgen op je inkomsten en uitgaven blijf je uit de schulden en kan je meer leuke dingen doen met je geld.

De cursus omgaan met geld is voor mensen in de schuldhulpverlening, vrijwilligers die met mensen met schulden te maken hebben, verenigingen, scholen, gemeenten, banken, mensen met een persoonlijke lening en verder iedereen die wil leren goed met geld om te gaan.

Afdelingsuitje? Doe de cursus "Omgaan met geld"

De cursus "omgaan met geld" is een leuk onderdeel van je teambuildingsmiddag of afdelingsuitje. Gedurende een paar uurtjes doen we samen de training en geef ik jou en je collega's heel veel tips om geld te besparen. Dat is leuk voor de werknemers maar zeker ook voor de werkgever. Want personeel met minder geldzorgen kan zich beter concentreren op de dagelijkse taken.

cursus omgaan met geld Andre Fijan de goedkoopste André Fijan

Veel gratis extra's tijdens de workshops "Omgaan met geld".

Alle deelnemers van de cursus 'Omgaan met geld' krijgen gratis de digitale versie van mijn boek 'zo bespaar je geld'. Dit boek is maar liefst 165 pagina's dik en vertegenwoordigt een winkelwaarde van 20,95 euro. De deelnemers krijgen dit boek als e-boek op een usb-stick.
Indien gewenst kan een individuele deelnemer (of de hele groep) ook het boek in paperback formaat krijgen tegen een zeer gereduceerde prijs. Een leuke herinnering aan een leuke inspirerende dag.

Tevens krijgen alle deelnemers van de cursus omgaan met geld het gratis Excel huishoudboekje van zobespaarjegeld. Dit huishoudboekje staat ook op de gratis usb-stick die alle deelnemers krijgen. Tijdens de cursus wordt uitgelegd hoe je dit huishoudboekje zo goed mogelijk kan gebruiken.
Tenslotte krijgen alle deelnemers een gratis hand-out met vele praktische tips en telefoonnummers om thuis alles nog eens rustig te na te lezen. De digitale versie van de hand-out en de presentatie van de middag staan natuurlijk ook op de gratis usb-stick.

Dit e-boek krijgen alle deelnemers gratis bij de cursus omgaan met geld.

Voor slechts 7,95 euro bestel je nu dit prachtige e-boek ook bij Bol.com!


omgaan met geld André Fijan e-boek zo bespaar je geld

Wil jij ook nooit meer in het rood staan?
En veel meer met je geld doen dan nu?
Wacht dan niet langer en bestel direct het 165 pagina's dikke e-boek van André Fijan.

André: "Echt iedereen kan geld besparen!
Maar veel mensen vragen zich af: Hoe doe ik dat?
Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig:
Volg de cursus "Omgaan met geld", lees mijn boek en verander je leven!
In mijn boek en de cursus omgaan met geld gaat het om minder (geld) verspillen, goedkoper inkopen en bewuster leven. Hierdoor heb je minder geldzorgen en leef je gelukkiger. Vrijwel alle tips uit mijn boek en de cursus pas ik zelf dagelijks toe. Ik heb dus zelf ondervonden hoe je met beperkte middelen toch een goed financieel leven kan leiden."

Mijn ervaringen wil ik graag met anderen delen!

Wat bied ik je aan?

  1. Een leuke en inspirerende workshop van tussen de 90 en 120 minuten met veel humor, tips om geld te besparen en anekdotes.
  2. Elke deelnemer krijgt een handige papieren hand-out waarin zij aantekeningen kunnen maken tijdens de training en waarin veel handige adressen en telefoonnummers staan. Uiteraard met een pen.
  3. Elke deelnemer krijgt een gratis usb-stick met hierop:

- Het 165 pagina's dikke boek van André Fijan: Zo bespaar je geld
- Een gratis eenvoudig Excel huishoudboekje.
- De digitale versie van de Hand-out van de cursus omgaan met geld.
- De digitale versie van de Powerpoint presentatie die tijdens de cursus is gegeven.

Wil je meer informatie over de cursus omgaan met geld?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de cursus? Neem dan contact met mij op via andrefijan@yahoo.com. Ik lever graag maatwerk.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.
© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners