Geld besparen met een goedkoop mobiele telefoon abonnement

Goedkoop bellen

Het is haast niet meer weg te denken. De mobiele telefoon is onlosmakelijk verbonden met ons leven. Er zijn inmiddels heel veel aanbieders van mobiele telefoonabonnementen met zeer uiteenlopende prijzen. De verschillen kunnen oplopen tot vele tientallen euro's per maand. Reden genoeg om goed na te denken over welk goedkoop mobiele telefoonabonnement het best bij jou past en hoe je de prijzen van mobieltjes en abonnementen het best kan vergelijken.
Bezoek onze speciale vergelijkingspagina en doe direct je voordeel!


Besparen op je telefoonkosten

Over telefoons is veel te zeggen. Het schijnt bijvoorbeeld zo te zijn dat er wereldwijd meer mensen met een mobiele telefoon zijn, dan mensen met een tandenborstel of toilet. Of het waar is, is niet zeker. Het geeft wel aan dat er veel telefoons in de omloop zijn. Jij hebt ongetwijfeld ook een telefoon. Deze brengt, al dan niet, maandelijks kosten met zich mee. Maar je kunt ook besparen op je telefoonkosten!............ lees hier verder.


Minder uitgeven aan je telefoon: 5 tips

We geven gemiddeld zo’n 40 tot 60 euro per maand uit aan onze mobiele telefoonkosten. Dit zijn stiekem toch vrij fixe bedragen. Op jaarbasis betaal je namelijk minimaal zo’n 400 tot 600 euro enkel en alleen aan je mobiele telefoon. Van dat geld had je net zo goed een weekje naar Kroatië op vakantie kunnen gaan! Wil jij nu ook minder geld uitgeven aan je telefoon? Met deze tips gaat dat je zeker lukken.......... lees hier verder.Goedkoop SIM only abonnement

Goedkoop bellen is mogelijk met een goedkoop Sim Only abonnement. Een SIM only abonnement is eigenlijk een goedkoop los abonnementje zonder mobieltje. Deze mobiele telefoonabonnementen zijn een stuk goedkoper dan abonnementen met een mobiel toestel. De besparing kan oplopen tot wel 50%.

De goedkoopste SIM-only aanbieders vind je hier!

Wat je dus kan doen, is op een gegeven moment je huidige mobiele telefoon abonnement opzeggen maar je mobieltje behouden. Vervolgens neem je een goedkoop SIM only abonnement. Dit kan bij je huidige privider of je stapt over naar een goedkope provider met bijvoorbeeld een leuke aanbieding. Zij sturen je vervolgens een nieuwe simkaart.
Uiteraard kan je altijd gewoon een losse SIM-kaart kopen en deze in je toestel doen. Laat je ook hier eerst goed voorlichten in een betrouwbare mobiele telefoon winkel met goedkope abonnementen.


Ga niet voor het laatste model mobiele telefoon

Bijna elke maand komt er wel een nieuw model mobiele telefoon uit. Maar welk toestel moet je nu kiezen? Wanneer je geld wilt besparen op je mobiele telefoon ga je niet voor het allerlaatste model maar neem je een iets ouder model. Deze zijn vaak veel goedkoper.


Laat je goed adviseren over het goedkoopste telefoon abonnement

Ga op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke goedkope telefoonwinkel en bespreek daar wat je nodig hebt, wat je budget is en wat de mogelijkheden zijn voor een mobiel telefoon abonnement. Vergelijk in ieder geval de verschillende abonnementen op de vergelijkingspagina van zobespaarjegeld.nl. Wellicht zit er net een mobieltje bij die voor jou geschikt is en goedkoop.


Besparingstips voor je (mobiele) telefoon

Maak afspraken met je kinderen over de mate waarin ze gebruik maken van hun mobiele telefoon. Geef aan wat ze maximaal per maand mogen bellen. Maak ze bewust van de kosten. Soms is het goedkoper om met de huistelefoon te bellen met vriendjes en vriendinnetjes of rechtstreeks via de computer.

Geef je kinderen een bellimiet. Bijvoorbeeld met een prepaid abonnement. Hierdoor worden ze bewust van hun belgedrag. En op is op. Elke maand vul je het beltegoed weer aan met een nieuw vast bedrag.Profiteer van de besparingstips uit onze nieuwesbrief

zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2018 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!

Zeg je telefoonabonnement op wanneer je weinig of nooit belt en neem een goedkoop mobiele telefoon abonnement bij een prijsvechter. Hiermee kan je besparen op de abonnementskosten en ben je ook nog eens overal bereikbaar.


Pas je mobiele telefoonabonnement tijdig aan

Zeker wanneer je mobiele telefoon abonnement binnenkort afloopt is het goed om elke maand na te gaan of je abonnement te hoog of te laag is wat data betreft. Is je abonnement te hoog betaal je te veel voor ongebruikte data. Is je abonnement te laag betaal je misschien veel voor extra gebruikte data.


Gebruik een vast toestel indien mogelijk

Met een mobiele telefoon bellen is vaak duurder dan met een vast toestel. Ook is het bellen met een vast toestel in de daluren en het weekend vaak gratis. Profiteer hiervan. De bsparing lijkt misschien niet veel maar kan toch ongemerkt oplopen tot tientallen euro’s per maand.


Voorkom dure gesprekken met je mobiele telefoon

Mobiele telefoongesprekken zijn een goudmijn voor de aanbieders. Vermijd op alle mogelijk manieren dure gesprekskosten. Wees bewust van de kosten die binnen je abonnement vallen en welke kosten niet. Zoals bijvoorbeeld bellen vanuit het buitenland, dure 0900 nummers, overschrijden van je data en het meedoen aan belspelletjes e.d. Deze laatste kosten al snel een euro per gesprek, per minuut of per bericht.

Maak geen gebruik van onnodige diensten bij je abonnement. Heb je nauwelijks iets aan je voicemail? Zet deze dan uit. Veel providers berekenen extra kosten voor deze diensten en dat kan op jaarbasis behoorlijk oplopen. Maak je ergens dus niet of nauwelijks gebruik van zet het dan uit of ga op zoek naar een pakket waar dit niet in rekening wordt gebracht.

Laad je mobiele telefoon op in de daluren. Veel huishoudens hebben 's avonds en in het weekend goedkope stroom. Haal na het opladen het oplaadapparaatje uit het stopcontact want deze blijft continu stroom gebruiken.

Ben je lang in het buitenland en moet je regelmatig bellen? Koop dan in het land waar je verblijft een goedkope lokale simkaart. Hiermee kan je in het land waar je bent tegen een goedkoop lokaal tarief bellen en veel geld besparen.

Veel aanbieders hanteren verschillende tarieven voor overdag en in de avond. Vaak kan je 's avonds en in het weekend gratis bellen. Houdt hier rekening mee wanneer je een lang gesprek met iemand wilt voeren. Een uurtje wachten kan dan een hoop geld besparen.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2018.


VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:
© 2010-2018 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners