Huishoudboek, inkomsten en uitgaven.

Een goed inzicht in je 'inkomsten en uitgaven' is belangrijk.

Gebruik het GRATIS huishoudboekje van zobespaarjegeld.nl en krijg controle over je geld. Zit je ook wel eens zonder geld aan het einde van de maand? Of zit je onverwachts zonder geld wanneer de auto het begeeft.Het gratis Excel huishoudboekje van zobespaarjegeld

Digitale huishoudboekjes zijn er in alle soorten en maten. Het beste excel huishoudboek is simpel en eenvoudig te gebruiken. Het gratis excel huishoudboekje 2018 van zobespaarjegeld.nl kan iedereen makkelijk invullen en bijhouden. Je krijgt het huishoudboek gratis, samen met een leuk mini e-boek wanneer je je inschrijft op onze nieuwsbrief. Er zit zelfs al een voorbeeldblad bij. Leer jezelf aan om je huishoudboek of kasboek minimaal één maal per week bij te werken en aan te passen aan je nieuwe actuele financiële situatie. Het huishoudboekje 2018 of online kasboek helpt je "gevoel" te krijgen met je inkomsten en uitgaven. Wanneer je het goed gebruikt hoef je nooit meer voor verrassingen komen te staan. Een kasboek geeft je tevens goed inzicht in waar je grootste inkomsten en uitgaven liggen zodat je ook gericht kan besparen en bezuinigen. Heb je je huishoudboekje of kasboek in orde? Lees dan verder onze gratis tips over hoe je thuis een overzichtelijke administratie kan inrichten.Een nieuw uitgebreid online huishoudboekje

Heeft u ook behoefte aan een huishoudboekje met meer mogelijkheden? Dat kan nu met het online huishoudboekje van zobespaarjegeld.nl. Je kan dit huishoudboekje gratis uitproberen. Met de uitgebreide versie kan je bankafschriften uit je internet-bankieren importeren naar je online huishoudboekje. Het systeem toont vervolgens al jouw bankrekeningen bij elkaar en groepeert deze in overzichtelijke tabellen en grafieken per jaar, per maand, categorie, per rekening, relatie en meer. Vervolgens zie je direct wat je inkomsten en uitgaven zijn. Daarnaast zijn er nog tal van andere functionaliteiten. Je doet geen betalingen dus misbruik is niet mogelijk. Voor het gebruik van de gratis mogelijkheden van het online huishoudboekje is wel een kleine vergoeding verschuldigd.

gratis online huishoudboekjeSchrijf je nu vrijblijvend in bij SLOOPdeCRISIS

Sloopdecrisis.nl is weer gestart met een nieuwe landelijke campagne waarbij ze zeer lage prijzen bedingen voor energie, telecom, zorg en schade- en autoverzekeraars. Je kan je voor deze actie geheel vrijblijvend aanmelden op de website waarna je een vrijblijvend voorstel krijgt om op al je vaste lasten veel geld te gaan besparen. Je eerste besparing is dus makkelijk verdiend.
Het RTL4 tv programma "Een Dubbeltje op zijn Kant" werkt samen met Sloopdecrisis.nl. Want niet alleen de gezinnen in het programma kunnen geld besparen, ook jij kan makkelijk geld besparen op je vaste lasten!Zo ga je om met wanbetalers


Hoewel de economie op volle toeren draait, is niet ieder bedrijf uit de zorgen. Veel ondernemers ondervinden veel last van wanbetalers. Facturen worden veel te laat betaald. Of pas na vele malen een klant eraan herinnerd te hebben. Dit kost ongelofelijk veel tijd en energie voor een onderneming. Maar deze wanbetalers zijn wel je klanten. Wat is de beste manier om met je wanbetalers om te gaan? We helpen je op weg.......... lees hier verder.Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt limango een actie van de dag aan van met zorg geselecteerde merken. Het loont zich hierbij om snel te zijn - alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Het Limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyproducten uit overproductie en collecties die net uit de winkels zijn.

Bij Limango zijn alle producten altijd sterk gereduceerd in prijs - een shopkorting van normaal gesproken tussen 30% en 70% op basis van de adviesverkoopprijs van de fabrikant. Je kan je voor deze shopkorting gratis aanmelden!Om echt grip te krijgen op je 'inkomsten en uitgaven' moet je deze eerst in beeld brengen. Doe dit door ons gratis excel huishoudboek of kasboek te downloaden en te gebruiken. Want dan pas kun je zien hoeveel je aan het eind van de maand overhoudt of tekort komt. En beter nog: na afloop van het jaar. Pas vervolgens de tips om te besparen en te bezuinigen toe van zobespaarjegeld.nl. Door te consuminderen kan je geld besparen en vervolgens een spaarpotje aanleggen voor eventuele toekomstige uitgaven, zoals de aankoop van een auto of een mooie vakantie. Lees ook onze tips over het gebruik van een boodschappenlijstje.

Via het internet zijn veel gratis digitale kasboeken of gratis digitaal offline huishoudboekjes te downloaden. Sommige huishoudboekjes kan je zelfs online gebruiken. Wij van zobespaarjegeld.nl hebben alvast een voorbeeld kasboek voor je gemaakt in Excel dat je gratis kan downloaden wanneer je je inschrijft op onze nieuwsbrief. Ons voorbeeld gratis digitaal excel huishoudboekje 2018 heeft een meerjarig karakter met als voordeel dat je hierdoor ook grote uitgaven kunt plannen die je over een aantal jaren van plan bent te doen.

Met ons gratis huishoudboek 2018 in Excel krijg je inzicht in je geldzaken.


André Fijan gratis excel huishoudboekje 2018


Kijk wekelijks na in hoeverre je uitgaven kloppen met wat je in het digitale excel huishoudboek of kasboek hebt opgenomen. Komt er een factuur binnen die nog niet in je planning was opgenomen, neem deze dan direct hierin op. Hierdoor wordt je planning steeds realistischer. Blijf steeds op zoek naar nieuwe besparingstips of naar mogelijkheden om te bezuinigen en te consuminderen.

Zorg voor discipline. Geld wat je niet hebt kun je ook niet uitgeven! Dus bereken elke maand opnieuw wat je te besteden hebt aan kleding, eten en bijvoorbeeld benzine voor je auto. Noteer alle uitgaven in je digitale excel huishoudboekje of online kasboek, dus ook de kosten van leningen. Alles valt en staat met een goede administratie die zo volledig mogelijk moet zijn. Kom je echt geld te kort, dan moet je op zoek gaan naar mogelijkheden om te bezuinigen. Kijk post voor post na of je met minder rond kan komen. Wees creatief met het zoeken naar mogelijkheden om te consuminderen.Binnen je budget leven betekent automatisch een stukje discipline. Ben je iemand die zijn eigen pingedrag niet in de hand heeft kan je jezelf beschermen door wekelijks een contant bedrag te pinnen voor de boodschappen en het huishouden. Gebruik het bedrag uit je huishoudboekje of kasboek dat je maximaal binnen je budget wilt en kan besteden. Besteed het goed want: op is op!

Probeer altijd (iets) onder je levenstandaard te leven. Een goede verhouding is dat je maandelijks onder gewone omstandigheden 90% van je inkomsten uitgeeft. De overige 10% zet je op een spaarrekening voor onverwachte tegenvallers of om te sparen voor toekomstige grote uitgaven. Het gratis excel huishoudboekje 2018 van zobespaarjegeld.nl dat je gratis krijgt bij inschrijving op onze nieuwsbrief heeft hiervoor de ruimte. In de tussentijd geniet je van de rente-inkomsten op het spaargeld. Kijk hiervoor ook bij het onderdeel sparen op deze site.

Houdt goed bij wat je uitgaven zijn. Bewaar de bonnen zodat je prijzen kan blijven vergelijken. Maak er een sport van om binnen het budget te blijven. Noteer al je uitgaven in je digitale huishoudboekje of in je online kasboek.

Kijk regelmatig naar je inkomsten en uitgaven voor boodschappen en pas je budgetten indien nodig maandelijks en jaarlijks aan. Zo blijft je digitale excel huishoudboek en kasboekje steeds actueel en ga je vanzelf bewuster om met je inkomsten en uitgaven.

Neem in je excel huishoudboekje een maximaal bedrag op voor kleding. Neem als je gaat winkelen alleen het bedrag mee dat je volgens je huishoudboekje of kasboek mag en kan uitgeven. Hierdoor kan je nooit te veel uitgeven. Maak van geld besparen een sport om binnen het kledingbudget te blijven.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2018.
VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:


goedkope energie vergelijken

goedkope mobiele telefoon abonnement vergelijken

goedkoop alles in 1 pakket

goedkoopste autoverzekering

goedkope reisverzekering vergelijken

hypotheekrente vergelijken

goedkope vakantie vergelijken

hoogste spaarrente

goedkope zorgpolis vergelijken

Limango
© 2010-2018 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners