Schoonmaken. Hoe kan je goedkoop schoonmaken in het huishouden?

Bespaar geld met goedkope schoonmaakspullen

Het loont de moeite om onderstaande besparingstips om te besparen en te bezuinigen bij de (grote) schoonmaak in huis goed door te lezen. We besteden namelijk jaarlijks veel tijd en geld aan het poetsen van ons huis en de schoonmaak en dus kan je hier veel geld besparen. Bijvoorbeeld op wasverzachters of je kan besparen op wasmiddel. Lees de tips om te besparen rustig door en laat je inspireren om zelf goedkoop de schoonmaak te doen. Doe je voordeel met de tips! Weet je zelf nog een aantal goede besparingstips voor de schoonmaak in het huishouden mail ze dan naar info@zobespaarjegeld.nl.

Schrijf je nu vrijblijvend in bij SLOOPdeCRISIS

Sloopdecrisis.nl is weer gestart met een nieuwe landelijke campagne waarbij ze zeer lage prijzen bedingen voor energie, telecom, zorg en schade- en autoverzekeraars. Je kan je voor deze actie geheel vrijblijvend aanmelden op de website waarna je een vrijblijvend voorstel krijgt om op al je vaste lasten veel geld te gaan besparen. Je eerste besparing is dus makkelijk verdiend.
Het RTL4 tv programma "Een Dubbeltje op zijn Kant" werkt samen met Sloopdecrisis.nl. Want niet alleen de gezinnen in het programma kunnen geld besparen, ook jij kan makkelijk geld besparen op je vaste lasten!
Gebruik al je schoonmaakspullen met mate. Gebruik alternatieve schoonmaakmiddelen zoals azijn of soda en koop je schoonmaakspullen zo goedkoop mogelijk in. Vaak is een klein scheutje van een schoonmaakmiddel al voldoende om goed te reinigen en je badkamer of toilet schoon te maken. Het lijkt misschien niet veel dat je bespaart maar alle kleine beetjes helpen. Op jaarbasis kan het best de moeite zijn. Koop je boodschappen goedkoop in met behulp van een boodschappenlijstje.Gebruik het allergoedkoopste waspoeder om je kleding te wassen en gebruik ook dit met mate. De aanbevolen hoeveelheid voor het wassen van kleren is vaak veel meer dan dat je nodig hebt voor een normale kleding was.Goedkoop kleding kopen.

Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt limango een actie van de dag aan van met zorg geselecteerde merken. Het loont zich hierbij om snel te zijn - alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Het limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, Kinderschoenen, damesmode & kinderkleding en babyproducten uit overproductie en collecties die net uit de winkels zijn.

Bij limango zijn alle producten altijd sterk gereduceerd in prijs - een shopkorting van normaal gesproken tussen 30% en 70% op basis van de adviesverkoopprijs van de fabrikant. Je kan je voor deze shopkorting gratis aanmelden!Van Bart kregen wij de volgende tip: Gebruik in plaats van dure luchtverfrissers op een toilet een doosje lucifers. Direct na het ontstaan van de ongewenste geur een lucifer afsteken en de geur is bijna geheel verdwenen.

Van Vera kregen wij een tip om zelf goedkoop je eigen wasmiddel te maken. Zij attendeerde ons op een site waar je, naast veel informatie over dit onderwerp, ook de recepten kan vinden. Vera betaalde zelf 25 cent voor 2,5 liter wasmiddel! Leuke site dus om eens een kijkje te nemen wanneer je wil besparen op je schoonmaakkosten.
Je vindt de site via de volgende link: zelf wasmiddel maken.Draai je wasjes voor kleren op het moment dat je goedkope stroom hebt. Dus zoveel mogelijk in het weekeinde of vroeg in de ochtend. Wil je uitslapen, gebruik dan een tijdklok. Gebruik een waterslot op je vaatwasser en wasmachine om te voorkomen dat bij afwezigheid plotselinge lekkages leiden tot grote schade. Zorg voor een volle wastrommel met kledij en draai je was op de laagst mogelijke temperatuur.

Van Wendy ontvingen wij de volgende tip: "Er zijn heel veel mogelijkheden om op een eenvoudige en goedkope manier zelf je eigen schoonmaakproducten te maken. Op het internet vind je hierover veel sites." Veel van deze zogenaamde DIY's (Do It Yourself) zijn gebaseerd op eeuwenoude gebruiken.

Koop van schoonmaakspullen die in de aanbieding zijn extra veel in. Zeker bij een groot gezin is dit heel handig. Hierdoor kan je het hele jaar door je huis met goedkope schoonmaakspullen poetsen. Bijvoorbeeld:

Gratis 3in1 Ariel Pods bij besteding van €10 of meer. Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt!

Het kost bij aankoop meer geld maar op de langere termijn levert het een behoorlijke besparing op. Sla net zoveel goedkope schoonmaakspullen in totdat je de volgende aanbieding verwacht. Let op dat je niet meer gaat gebruiken bij het schoonmaken omdat je er toch veel van hebt staan. Anders gaat een deel van het bezuinigen weer verloren.

Draai alleen maar een was of een vaat als de wasmachine of de vaatwasser vol is. Koop desnoods wat extra servies. De borden gaan natuurlijk heel lang mee en je verdient het extra servies zo terug door minder wasbeurten te draaien. Let op! Alleen wasjes draaien in de daluren met goedkope stroom. Hiermee bespaar je ook op de stroomkosten in huis.

Probeer altijd een afweging te maken voor de tijd die je ergens voor nodig hebt en wat je anders in deze tijd kan doen. Probeer te consuminderen in het leven. Bijvoorbeeld: Heb je alle tijd om je huis schoon te maken? Neem dan geen huishoudelijk hulp maar maak je huis zelf schoon. Of bespaar een ronde met de vaatwasser en doe zelf de afwas als je niet veel vaat hebt. Je kunt behoorlijk bezuinigen op je uitgaven door alles wat je zelf kunt doen niet door dure apparaten of een huishoudelijk hulp te laten uitvoeren.

Besparingstips voor het gebruik van de wasmachine: kleding wassen en reinigen kost veel energie. Gebruik de wasmachine dus volgens voorschift. Dit levert zowel een water- als elektriciteitsbesparing op. De grootste besparingstip voor energiebesparing is om op een zo laag mogelijke temperatuur te wassen. En natuurlijk kunt u energie besparen door te wassen met volle wastrommel. Met volle wastrommels hoeft u de wasmachine minder vaak te gebruiken.

Veel mensen gebruiken een microdoek in plaats van schoonmaakspullen. Probeer het eens uit. Wanneer het je goed bevalt, kun je op termijn veel geld besparen. Scheelt ook weer voor het milieu.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2018.


VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:
© 2010-2018 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners